E-mailmarketing om top of mind bij je relaties te blijven
webdesign, seo, sea, google vindbaarheid, google adwords, adwords
41001
page-template-default,page,page-id-41001,page-child,parent-pageid-68,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-,select-theme-ver-2.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
E-mailmarketing

E-mailmarketing is een van de beste manieren om relaties mee te behouden en de omzet van je site te verhogen door bijvoorbeeld nieuwe bezoekers aan te trekken. E-mailmarketing is zo niet de populairste manier om aan interactieve marketing te doen. Het is resultaatgericht en ook nog eens snel en goedkoop. Omdat spammers e-mail misbruiken moet je er wel héél voorzichtig mee omspringen wil je er enig effect van willen ondervinden.

 

E-mailmarketing omvat het versturen van een regelmatige nieuwsbrief naar je bezoekers en/of klanten, gerichte promotionele acties naar nieuwe mensen op bijvoorbeeld een ingekochte lijst en ook het voeren van reclame binnen de nieuwsbrief van een derde.

 

Effecten en voordelen van e-mailmarketing:

  • Bezoekers naar je website brengen
  • In beeld komen bij potentiële nieuwe klanten
  • Omzetverhoging door profilering van uw bedrijf en diensten
  • In beeld blijven bij je bestaande bezoekers en/of klanten
  • Profilering en naamsbekendheid verhogen

 

Meerte’s Company kan uw e-mailmarketing voor u verzorgen in de vorm dat het beste past bij uw marketingstrategie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een maandelijkse digitale nieuwsbrief of een flyer. Wij bespreken graag uw wensen en doelstellingen met u om hierin een passend advies te kunnen bieden.