SEO | Meerte's Company
webdesign, seo, sea, google vindbaarheid, google adwords, adwords
41009
page-template-default,page,page-id-41009,page-child,parent-pageid-68,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-,select-theme-ver-2.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie is tegenwoordig erg belangrijk voor ieder bedrijf. Meer dan 90% van de internet gebruikers zoekt via Google. Uw potentiële klanten bevinden zich dus al op het internet, maar staat u bovenaan in Google als men zoekt naar uw producten of diensten?
Door goede zoekmachine optimalisatie zult u stijgen in de zoekmachines waardoor men u steeds makkelijker en beter zal vinden en uw conversie van potentiële klant naar order zal groeien. De concurrentie op internet voor de beste plekken op de eerste pagina is eigenlijk al in alle hevigheid losgebarsten.

 

Steeds meer ondernemers zien het belang van zoekmachine optimalisatie in omdat het koopgedrag en daarmee de uitgaven van bedrijven en consumenten op internet blijven toenemen.

 

Echter zult u altijd met zoekmachine optimalisatie bezig moeten zijn omdat Google het algoritme regelmatig aanscherpt en ook het zoekgedrag van mensen verandert in de loop van de tijd.

 

Meerte’s Company kan bij het opleveren van uw nieuwe website de SEO dusdanig inrichten dat uw website zo goed mogelijk geoptimaliseerd wordt voor de steeds veranderende regels en eisen die Google aan een website stelt.

 

Door het gebruik van het CMS WordPress en het toevoegen van optimalisatietools aan het CMS, kan de vindbaarheid in zoekmachines worden geoptimaliseerd, Search Engine Optimalization (SEO) genoemd.

 

Meerte’s Company kan deze optimalisatietools voor zoekmachines in het CMS implementeren en de pagina, posts en berichten van uw website inrichten zodat deze zo goed mogelijk gevonden in de zoekmachines.

 

Daarnaast is het monitoren van de zoektermen en de vindbaarheid van deze zoekwoorden van belang, zodat deze tijdig kunnen worden bijgestuurd voor optimaal resultaat.