Picknick met een Klik | Meerte's Company
webdesign, seo, sea, google vindbaarheid, google adwords, adwords
8493
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-8493,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-,select-theme-ver-2.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Picknick met een Klik

Rachel van de Greef, bedenkster en initiatiefneemster van Picknick met een Klik, zocht contact met Meerte’s Company omdat zij behoefte had aan een metamorfose (‘meerte-morfose’) van haar website. Een strakkere homepage in lijn met de stijl van Picknick met een Klik, met een cleanere en strakkere uitstraling, waarin beeld en mooie fotografie weergeeft waar Picknick met een Klik voor staat en ook voor wie.

 

Een inschrijfformulier voor de aankomende editie en tevens toevoeging van beelden van de voorgaande edities middels een portfolio lightbox. Picknick met een Klik is veelvuldig met haar events in de media geweest en heeft van haar events vele mooie films gemaakt.

 

De website moest geredesigned worden met een strakke deadline in verband met de start van de inschrijvingen van de nieuwe editie van Picknick met een Klik.  Een uitdaging die Meerte’s Company graag aan gaat!

 

Date

1 november 2014

Category

Webdesign

Tags
Onderhoud website, Redesign website