Sanne's Creations | Meerte's Company
webdesign, seo, sea, google vindbaarheid, google adwords, adwords
7552
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7552,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-,select-theme-ver-2.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Sanne’s Creations

Als startende ondernemer en cateraar moest Sanne’s Creations worden voorzien van eigen website waarin het brede scala aan cateringdiensten overzichtelijk en in één oogopslag konden worden weergegeven.

Daarnaast is het visitekaartje van een cateraar de smakelijke creaties die gecreëerd worden. Handzame fotoalbums, gesorteerd per dienst, waarin de heerlijkheden prachtig kunnen worden getoond en tot hun recht komen.

Meerte’s Company heeft in samenwerking met Nuances de huisstijl en website van Sanne’s Creations ontworpen, gebouwd en ingericht. Nuances gericht op ontwerp van huisstijl en webdesign en Meerte’s Company het concept, de opbouw en inrichting van het CMS en vullen van de content en albums.

Daarnaast heeft Meerte’s Company de inrichting van de SEO van de gehele website verzorgd. Iedere pagina’s is dusdanig geoptimaliseerd voor de Google zoekmachine.

Date

1 april 2014

Category

Analytics & SEO, Webdesign