Van Duuren Bouwprojecten | Meerte's Company
webdesign, seo, sea, google vindbaarheid, google adwords, adwords
164
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-164,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-,select-theme-ver-2.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Van Duuren Bouwprojecten

Van Duuren Bouwprojecten bestaat al heel wat jaren, echter heeft al die tijd geen website gehad. Het kwam er simpelweg niet van en het was kennelijk ook niet nodig was… Totdat steeds meer potentiële klanten vroegen naar beelden van projecten die Van Duuren Bouwprojecten had geleid en uitgevoerd.

Aangezien er talloze mooie projecten zijn afgerond moest een selectie daarvan goed in beeld komen op de website. Een zo geheten fullscreen background website met slider om de projecten gedetailleerd weer te kunnen geven.

Daarnaast een portfolio pagina met foto galerie en toelichting over het project. De foto’s worden in een lightbox getoond zodat de bezoeker een goed beeld krijgt van de details.

Een Facebook bedrijfspagina is ingericht om een actieve online marketing op te zetten en voor een goede profilering van de organisatie. Daarnaast wordt er via Facebook verkeer van en naar de website gegenereerd. De SEO inrichting zorgt voor een goede ranking in Google en wordt door Meerte’s Company op regelmatige basis gecontroleerd, geanalyseerd en bijgestuurd waar nodig.

Date

1 juni 2014

Category

Analytics & SEO, Social Media Marketing, Webdesign