Webdesign | Meerte's Company
webdesign, seo, sea, google vindbaarheid, google adwords, adwords
7438
page-template-default,page,page-id-7438,page-child,parent-pageid-68,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-,select-theme-ver-2.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Webdesign & Webshop

Een goed ogende website levert nu eenmaal meer respons op. En niet te vergeten, de bezoeker komt nog eens terug. De kunst van ons vak webdesign is om een website goed aan te laten sluiten bij de huisstijl van uw bedrijf. Na het zien van de website moeten (potentiële) klanten een goed beeld krijgen van de werkzaamheden van je bedrijf.

 

Indien de website al onduidelijk is, hoe kan men zich dan een goed volledig beeld vormen van de werkzaamheden van uw bedrijf?

 

Meerte’s Company kijkt met je samen en adviseert op welke manier je jouw bedrijf het beste via je website kunt profileren. Voor de ene organisatie is beeld voldoende om neer te zetten waar de toegevoegde waarde van het bedrijf ligt en voor het ander bedrijf is meer tekst en uitleg nodig. Voor iedere nieuwe website moet eerst bepaald worden wat de boodschap gaat zijn en wat de website moet uitstralen en informeren. Er wordt vervolgens een vertaling gemaakt op welke wijze en met welke tools dit gebeuren moet.

 

Meerte’s Company legt haar focus op het bouwen van websites in het open platvorm van WordPress, maar weet zich ook raad met custom CMS en andere open platvormen als Drupal of Joomla.

 

Van webdesign tot aan de technische inrichting en structuren van het WordPress CMS tot het overnemen van het onderhoud van reeds gebouwde websites in het eigen CMS.

 

Na oplevering van de website kunnen wij de website voor je up-to-date houden. Dit kan op basis van een onderhoudscontract of op basis nacalculatie van het aantal bestede uren.

 

Indien gewenst kun je de content van je website via het WordPress of ander CMS zelf onderhouden. Je kunt je beter bezig houden met waar je goed in bent, dan doen wij dat ook (voor jouw)!