CuHaBo Catering | Meerte's Company
webdesign, seo, sea, google vindbaarheid, google adwords, adwords
7541
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7541,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-,select-theme-ver-2.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

CuHaBo Catering

CuHabo Catering was toe aan een nieuwe website en een bij het bedrijf passende website. Van deze tijd, modern en toch transparant en puur! Meerte’s Company heeft een nieuwe website voor CuHaBo Catering gebouwd met daarin veel beeld, want hoe prachtig zijn de gerechten en hapjes die zij maken? De website is dus voorzien van een uitgebreid portfolio waar het water in de mond loopt van de klant.

 

Naast een goede mogelijkheid om het portfolio van CuHaBo Catering uit te lichten is de vindbaarheid van de website ook van belang. Alle pagina’s van de website zijn dusdanig ingericht dat de vindbaarheid verhoogd is in zoekmachines. Ook wel Search Engine Optimalization (SEO) genoemd.

 

Het gastenboek biedt de klant de mogelijkheid om een mening kenbaar te maken over de cateringdiensten van CuHaBo Catering. Op gebied van Direct Marketing is er een e-mailing database aangelegd en een nieuwsbrief template opgemaakt waarvoor Meerte’s Company de maandelijkse nieuwsbrief verzorgt en verstuurt.

Date

1 mei 2014

Category

Analytics & SEO, E-mailmarketing, Social Media Marketing, Webdesign